Karma Mobil

Se erbjudanden »

Karma Mobil är en mobiloperatör som verkar i Sverige och vänder sig till privatpersoner. Karma Mobil använder sig av Telenors mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för Karma Mobil här.

Betyg

Vi börjar med Karma Mobils helhetsbetyg och det har vi satt genom att titta på priser, täckning, kundnöjdhet, utomlandspriser och främst hur ofta besökare väljer Karma Mobil. Själva helhetsbetyget sätts därefter genom att ranka alla 16 operatörer på denna sida mot Karma Mobil. Som högst kan en operatör få 5 stjärnor och Karma Mobil får:

Abonnemang

Här listar de vi de abonnemang som Karma Mobil erbjuder. Vi har använt ordinarie priser för att göra det enklare, men genom att trycka på abonnemangen så kan du se aktuella erbjudanden.

Frågor och svar

Här listar vi snabba frågor och svar om Karma Mobil som kan vara till hjälp ifall du funderar på att beställa Karma Mobil.

Hur kan betala för sitt abonnemang?

Hos Karma Mobil kan du betala genom faktura men det innebär att du manuellt behöver lägga in fakturan och är därför ett betalningssätt vi avråder från. Utöver det så kan du betala genom e-faktura och det är vårt favoritsätt eftersom du får fakturan direkt i din internetbank och kan se att allt stämmer och behöver bara godkänna den. Sist men inte minst kan du betala genom autogiro och det är riktigt smidigt, varje månad så dras beloppet för abonnemanget från ditt bankkonto och du behöver inte göra något alls mer än att ha pengar på kontot.

Vilken support finns?

Hos Karma Mobil så kontaktar du supporten enklast genom att ringa, det innebär att du snabbt och enkelt ofta kan lösa hela ärendet utan att det krävs uppföljning. Du kan även hos Karma Mobil ta kontakt genom chatten och det är enligt oss ett lika bra alternativ som att ringa då du ofta kan få hela ärendet löst på en gång. Utöver det så kan du ta kontakt genom att skicka ett e-postmeddelande, men tänk då på att ta med så mycket information som möjligt om ditt ärende så att du slipper få följdfrågor tillbaka som gör att ärendet drar ut på tiden.

Vad händer om surfen tar slut?

Om surfen tar slut hos Karma Mobil så kan du surfa vidare utan extra kostnad men i en väldigt långsam hastighet. För de allra flesta så är det lite väl långsamt och därför går det även att köpa till extra surf och på så vis kunna surfa vidare i full hastighet igen. Om du behöver mer surf eller får slut på surf ofta så kan det även vara värt att uppgradera till ett större abonnemang hos Karma Mobil då det mycket väl kan vara billigare än att köpa mer surf.

Stöder man VoWiFi (WiFi-samtal)?

Skulle du inte ha mobiltäcking hos Karma Mobil så är det inget större problem under förutsättning att det finns WiFi på platsen och din mobil klarar WiFi-samtal (vilket de flesta nyare iPhones och Samsung Galaxy gör). Din mobil kommer nämligen kunna koppla upp sig mot Karma Mobil via WiFi och på så vis kommer samtal/sms fungera som vanligt trots att du inte har vanlig mobiltäckning.

Stöder man VoLTE (4G-samtal)?

Ja, Karma Mobil har VoLTE vilket innebär att du utan problem kan ringa och ta emot samtal över 4G-nätet vilket möjliggör bättre samtalskvalite och samtalstäcking. Tänk dock på att din mobil måste stöda VoLTE så har du en äldre eller billigare mobil så finns risken att den inte stöder det.

Denna artikel om Karma Mobil uppdaterades senast i maj 2022.