Katshing är en mobiloperatör som verkar i Sverige och vänder sig till privatpersoner. Katshing använder sig av Tele2s mobilnät och teknikerna 2G, 3G & 4G. Se täckningskarta för Katshing här.

Betyg

Vi börjar med Katshings helhetsbetyg och det har vi satt genom att titta på priser, täckning, kundnöjdhet, utomlandspriser och främst hur ofta besökare väljer Katshing. Själva helhetsbetyget sätts därefter genom att ranka alla 16 operatörer på denna sida mot Katshing. Som högst kan en operatör få 5 stjärnor och Katshing får:

Abonnemang

Här listar de vi de abonnemang som Katshing erbjuder. Vi har använt ordinarie priser för att göra det enklare, men genom att trycka på abonnemangen så kan du se aktuella erbjudanden.

Frågor och svar

Här listar vi snabba frågor och svar om Katshing som kan vara till hjälp ifall du funderar på att beställa Katshing.

Hur kan betala för sitt abonnemang?

Hos Katshing kan du betala med bankkort vilket är ett smidigt sätt och gör att pengarna dras automatiskt från din bank varje månad utan att du behöver tänka på mer än att det skall finnas pengar vid dragningen. Du kan även hos Katshing betala genom faktura men det innebär att du manuellt behöver lägga in fakturan och är därför ett betalningssätt vi avråder från. Sist men inte minst kan du betala genom autogiro och det är riktigt smidigt, varje månad så dras beloppet för abonnemanget från ditt bankkonto och du behöver inte göra något alls mer än att ha pengar på kontot.

Vilken support finns?

Hos Katshing kan du ta kontakt genom chatten och det är enligt oss ett lika bra alternativ som att ringa då du ofta kan få hela ärendet löst på en gång. Utöver det så kan du ta kontakt genom att skicka ett e-postmeddelande, men tänk då på att ta med så mycket information som möjligt om ditt ärende så att du slipper få följdfrågor tillbaka som gör att ärendet drar ut på tiden.

Vad händer om surfen tar slut?

Om surfen tar slut hos Katshing så kan du surfa vidare utan extra kostnad men i en väldigt långsam hastighet. För de allra flesta så är det lite väl långsamt och därför går det även att köpa till extra surf och på så vis kunna surfa vidare i full hastighet igen. Om du behöver mer surf eller får slut på surf ofta så kan det även vara värt att uppgradera till ett större abonnemang hos Katshing då det mycket väl kan vara billigare än att köpa mer surf.

Stöder man VoWiFi (WiFi-samtal)?

Skulle du inte ha mobiltäcking hos Katshing så är det inget större problem under förutsättning att det finns WiFi på platsen och din mobil klarar WiFi-samtal (vilket de flesta nyare iPhones och Samsung Galaxy gör). Din mobil kommer nämligen kunna koppla upp sig mot Katshing via WiFi och på så vis kommer samtal/sms fungera som vanligt trots att du inte har vanlig mobiltäckning.

Stöder man VoLTE (4G-samtal)?

Ja, Katshing har VoLTE vilket innebär att du utan problem kan ringa och ta emot samtal över 4G-nätet vilket möjliggör bättre samtalskvalite och samtalstäcking. Tänk dock på att din mobil måste stöda VoLTE så har du en äldre eller billigare mobil så finns risken att den inte stöder det.

Denna artikel om Katshing uppdaterades senast i maj 2022.