Halebop är en mobiloperatör som verkar i Sverige och vänder sig till privatpersoner. Halebop använder sig av Telias mobilnät och teknikerna 2G, 3G, 4G & 5G. Se täckningskarta för Halebop här.

Betyg

Vi börjar med Halebops helhetsbetyg och det har vi satt genom att titta på priser, täckning, kundnöjdhet, utomlandspriser och främst hur ofta besökare väljer Halebop. Själva helhetsbetyget sätts därefter genom att ranka alla 12 operatörer på denna sida mot Halebop. Som högst kan en operatör få 5 stjärnor och Halebop får:

Abonnemang

Här listar de vi de abonnemang som Halebop erbjuder. Vi har använt kampanjpriser och genom att trycka på abonnemangen så kan du se aktuella erbjudanden och villkor.

Frågor och svar

Här listar vi snabba frågor och svar om Halebop som kan vara till hjälp ifall du funderar på att beställa Halebop.

Hur kan betala för sitt abonnemang?

Hos Halebop kan du betala genom faktura men det innebär att du manuellt behöver lägga in fakturan och är därför ett betalningssätt vi avråder från. Utöver det så kan du betala genom e-faktura och det är vårt favoritsätt eftersom du får fakturan direkt i din internetbank och kan se att allt stämmer och behöver bara godkänna den. Sist men inte minst kan du betala genom autogiro och det är riktigt smidigt, varje månad så dras beloppet för abonnemanget från ditt bankkonto och du behöver inte göra något alls mer än att ha pengar på kontot.

Vilken support finns?

Hos Halebop kan du ta kontakt genom chatten och det är enligt oss ett lika bra alternativ som att ringa då du ofta kan få hela ärendet löst på en gång. Utöver det så kan du ta kontakt genom att skicka ett e-postmeddelande, men tänk då på att ta med så mycket information som möjligt om ditt ärende så att du slipper få följdfrågor tillbaka som gör att ärendet drar ut på tiden.

Vad händer om surfen tar slut?

Om surfen tar slut hos Halebop så kan du enkelt köpa mer surf. Det kommer att kosta en del, så därför kan det vara värt att se över om du istället inte skall uppgradera till ett större abonnemang då mellanskillnaden ofta är mindre än vad extra surf kostar om du behöver en hel del mer surf.

Stöder man VoWiFi (WiFi-samtal)?

Skulle du inte ha mobiltäcking hos Halebop så är det inget större problem under förutsättning att det finns WiFi på platsen och din mobil klarar WiFi-samtal (vilket de flesta nyare iPhones och Samsung Galaxy gör). Din mobil kommer nämligen kunna koppla upp sig mot Halebop via WiFi och på så vis kommer samtal/sms fungera som vanligt trots att du inte har vanlig mobiltäckning.

Stöder man VoLTE (4G-samtal)?

Ja, Halebop har VoLTE vilket innebär att du utan problem kan ringa och ta emot samtal över 4G-nätet vilket möjliggör bättre samtalskvalite och samtalstäcking. Tänk dock på att din mobil måste stöda VoLTE så har du en äldre eller billigare mobil så finns risken att den inte stöder det.

Denna artikel om Halebop uppdaterades senast i april 2024.